Hvidløgsbrød: 375 g. mel - 25 g. gær - 2 tsk. sukker - 1 tsk.. salt - ca. 2 dl. vand - 60 g. smeltet smør - 2 spsk naturel youghurt (a38 f.eks).
Opløs gæren i lunken vand og kom alle ingredienser i.
Rør til dejen er luftig, ælt i ca. 10 min og lad dejen hæve en times tid.
Rul dejen ud i små boller og tryk dem flade (ca 7 cm i diameter) og læg dem på en bageplade.
Lad dem hæve i 30 min. Kom dem i ovnen ved 180 (varmluft) og bag i 5-8 min.
Pensl dem med det samme med hakket persille, smeltet smør og hvidløg.
Jeg tog 2 fede hvidløg, en klat smeltet smør og en håndfuld persille (hakket godt) og penslede med. MUMS!
4 kommentarer:
Haps haps!
Dem havde jeg da lige glemt alt om, at jeg skulle afprøve!!
Og de er bare GODE! Det er bare hammer vigtigt at de får lov at hæve i den tid de skal. Ellers bliver de til så "klatter" ;) Taler af erfaring.
Nøøøj dem tror jeg altså også jeg skal afprøve :-) Altid rart at finde inspiration hos andre bloggere :-)
Skal de pensles med hakket persille, smeltet smør og hvidløg inden du bager dem???
Send en kommentar