søndag den 12. februar 2012

Mørbrad i baconsvøb m. græsk kartoffelsalat

Til aften fik vi lækker mørbrad svøbt i bacon. Tænkte jeg lige ville prøve at marinere den lidt inden baconen kom omkring, hvilket faktisk var ret godt :) Mørbraden fik ca. 20 min ved 200 grader

Kartoffelsalaten er en græsk-inspireret en af slagsen. Brugte en bakke små kartofler, skåret ud i passende stykker, lagt i fad med stykker af rød peberfrugt og rødløg. Bagt i ovnen i 25 min. Selvfølgelig krydret godt og med lidt olie over. Så snart det kom ud af ovnen kom jeg feta over (den man selv skal skære ud).
Vi fik lidt sauce til, bare en almindelig rødvinssauce.

[Billedet yder på ingen måde retfærdighed for retten]


2 kommentarer:

KGaardsted sagde ...

Mums, det ser lækkert ud! :)

Annesette sagde ...

Det smagte bedre end det ser ud ;) Mørke og blitz gør ikke godt for madbilleder ;)