lørdag den 15. oktober 2011

Kyllingegryde ala Annesette

Min far lavede engang en kyllingegryde lign. denne. Hvor han har den fra husker han ikke ;) Så jeg har lavet den efter eget hoved denne gang.


4 pers.

400 g kyllingefilet (skået ud i tern)
1 ds. ananas i tern
Ananas væsken fra ds.
1 ds. kokosmælk (stor)
Bambusskud (jeg tog kun lidt i)
1 ½ Peberfrugt rød
1 chili frisk
1 fed hvidløg
1 ds. tomatpure (lille)
1 ds. minimajs

Jeg kom kyllingen i en gryde og brunede det. Kom herefter babymajs, pebre, bambusskud, chili og hvidløg i. Svitsede det kort og kom væsken fra ananasen i, sammen med kokosmælk og tomatpure. Kom så ananasstykkerne i og lod det simre imens at jeg kogte ris til..

Smages til med salt og peber. Jeg brugte også lige lidt chili/lime krydderi fra SantaMaria.


Bon appetite.

2 kommentarer:

KGaardsted sagde ...

Det må vi prøve en dag! :)
Mmh, chili/lime - ser spændende ud! :)

Annesette sagde ...

Chili/lime krydderiet er virkelig godt til alt med kylling og sådan :D Det må jeg lave næste gang vi ses!